O nama

VERKERING d.o.o. je preduzeće koje posluje od 2011. godine. Uređeno je kao društvo sa ograničenom odgovornošću kome je osnovna delatnost izrada i ugradnja vertikalne i saobraćajne signalizacije, kao i zaštitne odbojne ograde.

Poslove koje obavljamo se sastoje iz proizvodnje i postavljanja saobraćajne signalizacije, izvođenja radova horizontalne saobraćajne signalizacije, radova postavljanja zaštitne odbojne ograde, proizvodnje vertikalnih barijera kao i distribucije ostalih proizvoda namenjenih sigurnosti u saobraćaju.

Od dana osnivanja pa sve do danas firma uspešno posluje. Kroz kontinuirani rad i stečeno iskustvo dostigli smo nivo na kom možemo odgovoriti svakom zadatku. Svi naši proizvodi izvedeni su u skladu sa važećim propisima i standardima. 

Naše najveće zadovoljstvo je naklonost kupaca čime smo poverenje zadobili u prethodnim godinama i koje smo uspeli da zadržimo bez obzira na sve strožije zahteve u pogledu uvođenja standarda, asortimana, količine, rokova isporuke, uz najviši kvalitet koji u našem preduzeću podrazumeva i najpovoljnije cene.

Vrhunac našeg zalaganja predstavlja međunarodni sertifikat o sistemu upravljanja kvalitetom, shodno standardu ISO 9001:2000.
Ono što mi garantujemo su optimalni rokovi, visok kvalitet i pristupačne cene. Trenutno VERKERING d.o.o. Novi Sad posluje na tržištima Srbije, Crne Gore i BIH.

Sertifikati

Naše usluge

ODBOJNA OGRADA

Pod odbojnom ogradom podrazumeva se tehnička sigurnosna konstrukcija čija je svrha sprečiti izletanje vozila sa ivice puta, odnosno prihvatiti i zadržati sa ivice skrenuta vozila. Izrađujemo zaštitne ograde od plaštova tipa A i tipa B.

U ponudi nudimo tri tipa čeličnih zaštitnih ograda:
-JO – Jednostrana ograda,
-JDO – Jednostrana distantna ograda,
-DDO – Dvostrana distantna ograda

HORIZONTALNA SIGNALIZACIJA

Horizontalna signalizacija je signalizacija koja se izvodi na tlu. Što se tiče saobraćajne signalizacije možemo ih podeliti na uzdužne, poprečne i ostale oznake, tj. na informacije koje se vežu uz te vrste oznaka. Poznatiji primeri uzdužnih oznaka su puna, isprekidana ili razdelna linija, primeri poprečnih bi bili linija zaustavljanja,
pešački prelaz, biciklistička staza, a ostalih su strelice, natpisi na kolovozu (BUS, TAXI, ŠKOLA), ostrva ili parkinzi.

VERTIKALNA SIGNALIZACIJA

Vertikalna signalizacija je svaki vid signalizacije koji se nalazi na povišenom položaju u odnosu na tlo, bez obzira kolika ta visina bila. Najcešće se radi o saobraćajnim znakovima i tablama. Za njihovu izradu koriste se aluminijumski limovi 2-3 mm debljine, a kao nosači služe pocinkovane cevi, obima 60mm. Parametri visine mogu biti zadati ili ih sami određujete, osim ukoliko se radi o saobraćajnim znakovima, čije postavljanje je određeno odgovarajućim propisom.
O nama

VERKERING d.o.o. je preduzeće koje posluje od 2011. godine. Uređeno je kao društvo sa ograničenom odgovornošću kome je osnovna delatnost izrada i ugradnja vertikalne i saobraćajne signalizacije, kao i zaštitne odbojne ograde.

Kontaktirajte nas

Adresa: Svetozara Miletića 40, 21000 Novi Sad
Telefon: 021/848-408
E-mail: verkering.doo@gmail.com

Pratite nas
© Copyright 2024 Verkering | Powered by Actuel